Yhteystiedot

Tmi. Heikkisen haka

Heikkisentie 19
90480 Hailuoto
puh. 040-83 45 806 Saara Isola

sähköposti
heikkisenhaka@kolumbus.fi

Y-tunnus 2084666-0 katso myös facebook Mustajalan aitta ja Tmi Heikkisen haka

Tarkemmat yhteystiedot

Leirit  2016

Aikuinen / lapsi leiri        21 - 22.5 (la-su) ,   ja 17 - 18.6 (pe-la)

Kahden päivän leiri ratsastusta ja hevosten hoitoa! Tälle leirille ei tarvitse olla ennakkokokemusta hevosista. Opettelemme pienellä ryhmällä kaikkea hevosiin liittyvää, ratsastusta n.1,5 h / perhe päivässä. Keittolounas ja mökkimajoitus Maatilamajoitus Heikkisessä ( tai vastaava mökkimajoitus) kuuluu hintaan. Majoitus on yhteismajoitus. Teemme muistoksi leiristä myös pienen puuhevosen tai keppihevosen. Tämäkin sopii kaikille, vaikka ei olisikaan kokemusta puutöiden tekemisestä. Hinta 250e ( 1 aikuinen ja 1 lapsi ). Osallistujia vähintään 2 aikuinen/lapsi paria, jotta leiri toteutuu. Ilmoittautuminen kuukausi ennen leiriä.

Tilalla on mahdollisuus myös hoitaa muita eläimiä ja osallistua tilan töihin, illalla vapaata ohjelmaa esimerkiksi Saaren seikkailut kotieläinpiha, uiminen ,saunominen.

 Aikuisten leiri    14 - 15.5 ( la-su)  9 - 10.8 (ti-ke)

Islanninhevosratsastusta ja puusepäntaitoja samalla leirillä !

 Nyt on mahdollista tulla kahden päivän leireille , joissa teemme joko pienen puuhevosen puusta tai pienen kaapin/ laatikon kierrätysmateriaaleista. Iltapäivisin käymme islanninhevosilla maastossa, tai hiomme kentällä ratsastustaitojamme. Majoitus yhteismajoituksena Maatilamajoitus Heikkisessä, tai vastaavan tasoisessa mökissä.  Keittolounas sekä päiväkahvit kuuluvat hintaan. Ikärajana 18 vuotta, tai lapset vanhempiensa seurassa. Sopii myös puusepäntöissä vasta-alkajille. Vähintään 3 osallistujaa, että leiri toteutuu.

Iltaisin omatoimiohjelmaa, tai sovitusti ( ei sisälly hintoihin)  esim. Marjaniemessä Luoto ravintolassa ruokailua , savusaunontaa, uintiretkeä ` takarannalle´, kotieläinpihaan tutustumista ( Saaren Seikkailut ) ja paljon muuta.

Hinta 250e / henkilö.


 Hinta sisältää :  yhteismajoituksen mökissä, keittolounas, päiväkahvi, ratsastusta 1,5h  tarvikkeet ja opetuksen pieneen puuhevoseen tai kaappiin/ laatikkoon kierrätysmateriaaleista, pihasaunan. Oma tapaturmavakuutus on oltava voimassa, leiriläisiä ei vakuuteta tapaturmien varalta.

Tilalla on myös muita eläimiä ja mahdollisuus osallistua sekä hevosten, että muiden eläinten hoitamiseen ja tilan töihin.

Sitova ilmoittautuminen kuukausi ennen leiriä.

Hevospelkoisten kurssi   2 - 3.4 (la-su) ja 6 - 7.5 (pe-la)

Pelkäätkö hevosia, mutta haluaisit eroon pelosta, jotta voisit harrastaa ratsastusta mukavammin. Näinä kahtena päivänä et varmasti syvään juurtuneesta pelosta kokonaa eroon pääse, mutta hyvään alkuun kuitenkin. Voit kysellä asioita rauhassa, hoitaa ja maastakäsitellä islannihevosia oman pelkosi voittamiseksi. Ratsastustakin voi kokeilla jos haluaa. Hintaan sisältyy 6 tuntia hevostoimintaa / päivä, keittolounas + kahvit. 

Hinta 110e/ henkilö

                                              img_0645.jpg

img_0524.jpeg

kuva0123.jpg