Yhteystiedot

Tmi. Heikkisen haka

Heikkisentie 19
90480 Hailuoto
puh. 040-83 45 806 Saara Isola

sähköposti
heikkisenhaka@kolumbus.fi

Y-tunnus 2084666-0 katso myös facebook Mustajalan aitta ja Tmi Heikkisen haka

Tarkemmat yhteystiedot
Kahden ja kolmen päivän vaelluksia järjestetään jos on kysyntää. Vähintään kolmelle hengelle, hinnat ovat noin hintoja, lopullisen hinnan tietää, kun majoitus varmistuu. Pitkiä vaelluksia tehdään noin 2-3 kesässä, juhannuksen molemmin puolin on sääskiä niin paljon, että näitä vaelluksia ei silloin tehdä. Omalla hevosella voi osallistua, hinta on kuitenkin sama.
Kahden päivän vaellus

Kahden päivän vaelluksella, ensimmäisenä päivänä ratsastamme tallilta Keskiniemen rantaan, jossa nautimme eväslounaan. Keskiniemestä jatkamme joko rantaa (jos vesi tarpeeksi matalalla) tai metsäteitä Marjaniemeen, matka noin 20-25km. Marjaniemessä majoitumme mökkiin (yhteismajoitus) ja käymme syömässä illallisen. Mahdollisuus myös saunoa (ei sisälly hintaan).
Toisena päivänä jatkamme matkaa, kohti Pajuperää ja Huilunnokkaa, jossa nautimme eväslounaan. Huilulta jatkamme matkaa kangasmetsiä tallille matka noin 17km.
Tallilla lähtökahvit.
Kahden päivän vaellukselle tarvitset seikkailumieltä, eteen voi tulla kaikkea ennalta arvaamatonta. Reitti voi pidetä, ja voimme joutua kiertelemään löytääksemme parhaan reitin hevosille. Et myöskään voi pelätä hevosia, ja kaikissa askellajeissa on myös pysyttävä kyydissä. Maastossa eväät ovat satulalaukkuihin mahtuvia. Oma tapaturmavakuutus on myös oltava. Vähintään kolme ratsastajaa, että vaellus toteutuu.
Hinta 380e / henkilö.
Kolmen päivän vaellus

Nokalta nokalle , Huikun rannasta Marjaniemeen.
Ensimmäisenä päivänä ratsastamme Huikun lauttarannasta Pottiin. Matkaa kertyy 10 - 15 km, osa matkasta rantaa. Pysähdymme eväslounaalle rannalle. Yöpyminen mökissä yhteismajoituksena, jossa myös mahdollisuus saunoa. Mökillä syömme päivällisen ja iltapalan.
Toisena päivänä ratsastamme Potista tallille matkaa 10-15km , vaihtelevia kangasmetsiä myöden. Jos vesi on matalalla voimme mennä alkumatkasta rantaa Ojakylänlahden puolella. Välillä nautimme eväslounaan. Päivällinen Heikkisen haassa, yöpyminen Maatilamajoitus Heikkisen mökissä.
Kolmantena päivänä ratsastamme tallilta Marjaniemeen, matkaa kertyy 20-25 km. Välillä nautimme eväslounaan. Marjaniemessä mahdollisuus nauttia päivällinen paikallisissa ravintoloissa (ei sisälly hintaan).
Tälle vaellukselle tarvitset seikkailumieltä. Koko reittiä ei ole käyty katsomassa etukäteen, joten matkalla voi tulla yllättäviä tilanteita ja kiertoreittejä. Et voi myöskään pelätä hevosia ja sinun täytyy pysyä matkassa kaikissa askellajeissa. Oma tapaturmavakuutus oltava. Vähintään kolme ratsastajaa, että vaellus toteutuu.
Hinta 570e / henkilö.
Kahden päivän seikkailuvaellus

Kaksi päivää metsissä ja rannoilla islanninhevosten kanssa. Sovimme määränpään, mihin vien valmiiksi yöpymistarvikkeet ja hevosten aidan. Kaikki muu onkin sitten silkkaa seikkailua...muuttolintuja, hirviä , ruuat tehdään nuotiolla, yövytään teltoissa / laavussa. Ratsastusta n. 20km /päivä. Osallistujia 2-3.
Hinta 320 e / henkilö.